13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Tavernes contractarà 4 persones desocupades a través del programa EMCORP

Tavernes contractarà 4 persones desocupades a través del programa EMCORP

–  L’Ajuntament de Tavernes  ha sigut beneficiari de les ajudes del programa de Labora amb vora 50.000 euros, que permetran al consistori contractar personal administratiu de més de 30 anys durant sis mesos

– Les persones interessades hauran d’estar inscrites en Labora i incloure l’ocupació d’administratiu en la demanda de treball

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna contractarà 4 administratius durant sis mesos mitjançant el programa EMCORP de L abora, del qual el consistori valler ha sigut beneficiari amb una ajuda de 47.641,89 euros per a contractar a jornada completa persones desocupades majors de 30 anys.

Els interessats o interessades hauran d’estar inscrits en Labora i incloure l’ocupació d’administratiu en la demanda de faena a través de l’apartat  Autoentrevista: https://puntlabora.gva.es/puntlabora/?lang=ca | https://puntlabora.gva.es/puntlabora/?lang=ca] . Hi adjuntem l’enllaç d’un vídeo explicatiu sobre com actualitzar la demanda en el Punt Labora per a optar a aquesta oferta de treball: [https://www.youtube.com/watch?v=Cwgaojew4T0 | https://www.youtube.com/watch?v=Cwgaojew4T0] .

L’espai Labora de Sueca serà l’encarregat de fer la preselecció de candidats i candidates, preferentment entre les persones desocupades que no cobren cap prestació o subsidi per desocupació, seguint els barems de selecció determinats.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “un any més Tavernes és beneficiària del programa EMCORP de Labora, i això ens permet ajudar 4 famílies tot millorant els serveis que ofereix l’Ajuntament. Treballem per a facilitar la inserció laboral dels veïns i veïnes, especialment davant la situació d’inestabilitat provocada per la COVID-19”.

Articles relacionats