17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Tavernes celebra la festa del comerç local hui divendres 27 d’octubre

• L’Associació de Venedors del Mercat i l’Associació de Comerciants de Tavernes han organitzat una jornada amb exposició de productes locals, sortejos, una torrà de sopar i música en directe

• El regidor de Comerç, Zeus Grau, ha destacat que esta festa serveix per a oferir propostes diferents per als clients i a més reconéixer l’esforç dels nostres comerciants per a oferir cada dia productes i serveis de qualitat

Tavernes de la Valldigna celebra demà divendres la festa del comerç local que s’emmarca dins dels actes d’esta setmana on ahir, 25 d’octubre, es va commemorar el Dia del Comerç Local. L’Associació de Venedors del Mercat i l’Associació de Comerciants de Tavernes amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç Local han organitzat diferents activitats per a este dia.

La festa s’iniciarà de vesprada amb l’obertura del mercat on els clients no només podran fer les seues compres en les parades habituals, sinó que a més els comerços associats de la localitat muntaran una parada a l’interior del recinte per apropar els seus productes a tots els visitants. A partir de les 21 hores hi haurà torrà per a sopar i dos hores més tard la festa s’animarà amb l’actuació de la xaranga Xe Quin Ampastre.

Tavernes de la Valldigna FESTA COMERC LOCAL 1

Una jornada de festa per als comerciants on els clients podran gaudir d’una gran exposició de productes locals, sortejos, sopar i música en directe que naix amb l’objectiu d’oferir propostes diferents de tots els qui visiten el mercat municipal.

El regidor de Comerç, Zeus Grau, ha destacat que “es tracta d’una festa que no sols valora els productes que els nostres comerços venen, sinó que serveix per a reconéixer l’esforç diari dels comerciants que inverteixen el seu temps, energia i recursos per a oferir serveis de qualitat als nostres veïns i veïnes”. El regidor també ha ressaltat la importància de comprar en els comerços de Tavernes com a motor dinamitzador de la nostra economia per què son els nostres empresaris els qui generen llocs de treball.

Articles relacionats