12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Tavernes celebra este cap de setmana el 18é Festival Desllunat – Pop al Carrer

-Els dies 15 i 16 de juliol, l’entorn del Llac de la Goleta acull la tradicional cita amb la música del Festival Desllunat – Pop al Carrer

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i La Casa Calba celebren la 18a edició del Festival Desllunat – Pop al Carrer durant el divendres 15 i dissabte 16 de juliol al parc del Llac de la Goleta. Enguany, l’edició anomenada ‘Bye Bye Palmeretes’, recupera la seua essència rockera i presenta un cartell ple d’artistes que ompliran de música la platja, després de dos anys de pandèmia, amb quatre grans grups de rock.

El Pop al Carrer ha estat sempre una referència per als amants de les músiques populars contemporànies més alternatives, sent el primer festival indie de la comarca. Es tracta d’un espectre que evoluciona any rere any dirigit a diversos grups d’edat.

Hui divendres 15, obrirà el festival la banda rockera de Puçol, Els Mox, que compartirà escenari amb el grup de rock granadí Lagartija Nick (22.30 hores). D’altra banda, demà dissabte 16 a partir de les 21 hores, serà el torn dels grups musicals de la Valldigna amb el rock progressiu de la banda XII Twelve i d’Amanida Peiot, formació que ja va formar part de la primera edició del Pop al Carrer.

Així mateix, des de les 20 hores començarà l’entreteniment musical protagonitzat per les melodies del locutor de Radio 3 i discjòquei, Juan de Pablos, qui punxarà amb El Triangulista, habitual mestre de cerimònies del festival. A més, totes les persones assistents tindran la possibilitat d’acostar-se a un gastroespai situat junt al festival, en l’entorn del parc del Llac de la Goleta.

 

Articles relacionats