15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Tavernes canvia el format de les Festes Majors per tal de complir les mesures sanitàries

– La situació sanitària actual provocada per la Covid-19 no permet celebrar actes multitudinaris durant les Festes Majors.

A Tavernes es dona inici a un atípic mes de setembre en què la situació sanitària marca el dia a dia. En aquests dies s’hauria d’estar preparant la presentació del llibret i programació de les nostres Festes Majors, però enguany serà diferent, ja que, com a conseqüència de la Covid-19, no es poden realitzar actes de gran afluència de persones.

És per aquest motiu i per tal de garantir la seguretat dels veïns i les veïnes que l’Ajuntament ha acordat no realitzar els actes multitudinaris que eren habituals en les Festes Majors.

No obstant això, des de la Regidoria de Cultura i Festes s’han programat diferents activitats de xicotet format, seguint la línia de les actuacions del Balcó de la Cultura, extremant les mesures sanitàries establides per tal de continuar oferint una programació cultural segura i no paralitzar per complet l’economia. Activitats que es duran a terme sempre que la situació sanitària ho permeta.

En aquest context, s’està actuant amb responsabilitat i s’ha acordat també amb el sacerdot de l’Església de Sant Pere que els actes religiosos en honor al Crist de la Sang i la Divina Aurora, patrons de Tavernes, es realitzen a l’Església de Sant Pere.

Les Festes Majors tenen un component social i econòmic molt important i per aquest motiu la decisió presa ha sigut molt complicada però en aquests moments, assenyalen des de l’Ajuntament, “més que mai, la salut dels nostres veïns i veïnes i els visitants que ens acompanyen durant els dies de festa, és el més important”.

Des de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna “es demana responsabilitat a totes i tots per tal de minimitzar els riscos de contagi, així com, que seguim amb seriositat les mesures sanitàries establides”. “L’autocontrol, el respecte a les persones més febles, la consideració a tot el personal que treballa des dels diferents àmbits per a pal·liar els efectes danyosos de la Covid-19 i el seguiment de les recomanacions sanitàries farà que aconseguim guanyar la partida perquè aquesta situació passe al més aviat possible“.

Fotografia Google Maps

Articles relacionats