TAVERNES ANUNCIA LA IMMINENT ENTRADA EN SERVEI DE LA RÀDIO MUNICIPAL AMB UNA FREQÜÈNCIA ANTIGA

 ràdio municipal.Ho ha fet durant una visita de la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, a les obres finançades per la institució provincial, entre elles la ràdio, atés que les instal·lacions de l’emissora han estat possibles amb les inversions procedents del Pla d’Inverssions Sostenibles de la Diputació. L’alcalde ha explicat que «els ciutadans ens havien sol•licitat l’engegada d’aquest servei, en el qual s’aposta per la informació i la transparència, i que funcionarà al més prompte possible». A més, ha indicat que aquesta nova ràdio municipal recuperarà la freqüència de quan emetia en els anys 70 i 80.

Maria Josep Amigó ha visitat este dimecres Tavernes i ha conegut les diferents actuacions que ha dut a terme l’Ajuntament de Tavernes amb els 600.000 euros procedents del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) de la Diputació.
Jordi Juan ha explicat que «no hem fet grans obres, sinó millores molt repartides i demandades per la ciutadania», i ha destacat les actuacions dutes a terme en els camins rurals, «donada la gran tradició agrària de Tavernes».
Maria Josep Amigó ha assenyalat que «a Tavernes de la Valldigna han sabut escoltar i atendre les vertaderes necessitats traslladades per la ciutadania per a gestionar les inversions. Així, s’han realitzat actuacions que encara que semblen senzilles són absolutament necessàries».
L’alcalde també ha esmentat altres projectes com la naturalització del llac de la Goleta, la pintada dels passos de vianants i les obres de reparació de clavegueram, com en el carrer Sant Pere.
Amigó ha insistit que «des de la Diputació creiem en l’autonomia municipal, són les corporacions municipals les que han de decidir què volen invertir, i nosaltres el que hem de fer és acompanyar-los i escoltar-los per a millorar la gestió del dia a dia amb els seus suggeriments».

Et Pot Interessar