20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Tavernes ajorna activitats davant la situació epidemiològica

L’ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha fet un comunicat davant la situació de risc extrem de contagi per coranovirus.

Davant l’augment significatiu de casos positius per #COVID19 al municipi i actuant amb responsabilitat, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha decidit suspendre les activitats i actes públics programats pel consistori durant les pròximes setmanes.

Esta mesura s’adopta amb la finalitat de superar el més prompte possible esta complicada situació, per això demanem la màxima col·laboració dels veïns i veïnes de Tavernes.

Totes les activitats s’ajornaran per a una nova data quan la situació sanitària ho permeta (entre elles també les jornades educatives ‘La ciutat com a espai educatiu’ programades conjuntament amb el CEFIRE).

No obstant, alguns dels actes al voltant del #25N anunciats per a la pròxima setmana es celebraran de forma virtual. En els propers dies s’explicaran tots els detalls.

Per últim, volem remarcar la importància de la prevenció i la responsabilitat individual per a frenar quan abans la pujada de contagis i tornar a la normalitat. Molts ànims a les famílies afectades!

Articles relacionats