24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Taula Redona 50 aniversari CEIP Joan Martorell de Gandia

El divendres dia 5 de maig a les 19 h al pati del centre educatiu de Gandia està previst realitzar una taula redona dins dels actes previstos per commemorar el 50 aniversari del centre.

La taula, que coordinarà el periodista Daniel Ardid Luna, comptarà amb la participació de Borja Bou i Ana Llopis en representació de l’alumnat, Joan Siscar i Vicenta Belenguer per l’AMPA i Marissa Brotons i Empar Blasco en representació del professorat.

Aquest acte és el primer dels que s’han previst per celebrar l’efemèride. Passat l’estiu hi haurà el que es considera serà més multitudinari i emotiu “el Sopar de generacions” que anirà vinculat a una exposició on es reviurà la història del centre i els moments més significatius. Finalment, cap a la fi d’any es preveu el tancament de les celebracions amb un acte institucional.

Des de la Comissió del 50 aniversari del centre tenim el gust de convidar a tota aquella persona que vulga assistir als actes i especialment a aquelles persones i entitats que han format part de la nostra història.

Articles relacionats