14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Taller de Defensa Personal Infantil a Guardamar de la Safor

L’Ajuntament de Guardamar ha organitzat per al 24 de desembre dos tallers gratuïts de Defensa Personal Infantil, segons les edats dels participants, d’aquesta manera se celebrara:

De 11.00 a 12.00 hores per a les xiquetes i xiquets de 6 a 10 anys.
De 12.00 a 13.30 hores per a les xiquetes i xiquets d’11 a 15 anys.

El lloc de realització del taller serà al centre esportiu l’Ullal. Cal reservar al telèfon 96 281 88 51, són limitades.

La regidora Angela Tercero, responsable de l’organització del taller, ha explicat els objectius i la dinàmica d’aquest, “El primer taller és per als més menuts, on es treballa de forma lúdica, per saber interactuar amb els amiguets, per a reforçar el companyerisme, el treball en equip, la disciplina, saber actuar si se li apropa algun estrany, si es perd, etc.”. “El segon grup, que són més majors, ja sí que es treballa més l’enfocament del bulling, detectar-lo, previndre’l i evitar-lo, tant com a víctima, com d’amic/a de la víctima per a ajudar-la/lo davant una agressió o situació intimidatòria. D’altra banda també es donaran pautes per a saber com actuar en cas d’intimidació o oferiments d’estranys”.

La regidora també ha assenyalat, “Des de l’Ajuntament de Guardamar sempre volem fer una tasca de prevenció per a aquestes possibles situacions, que desgraciadament, es donen. Un treball amb responsabilitat és posar als veïns de Guardamar eines per saber com actuar enfront de aquestes situacions“.

Articles relacionats