25.7 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

Storm guanya la IX Challenge Ciutat de Gandia

IMG 20200301 113435Volta Cadet a Gandia (organitzada per la PC Beniopa)

Aquest cap de setmana s’ha disputat la IX Volta Ciclista Cadet a Gandia, organitzada per la PC Beniopa, de nou ha resultat tot un èxit.

La primera etapa va ser el dissabte, una contrarellotge plana de 7 km, la qual va anar a parar a les mans de Theodor Storm (Isorex Team), Estanislao Calabuig (Eset – Ulb – MS) i Gergo Magyar (Port Hotels) van completar el podi.

Ahir, diumenge, es disputava l’etapa regna, amb l’ascensió a la Drova. La victòria, de nou va ser per a Theodor Storm (Isorex Team), Mario Anguela (Sel. Madrid) i José Segura (GD Llopis) li van acompanyar aquesta vegada en el podi.

frances 200229 8518Quant a la classificació general; Storm, després d’aconseguir les dues victòries parcials, s’anotava la victòria en la general, secundat per Calabuig (Eset – Ulb – Ms) i Magyar (Port Hotels).

La victòria per equips va ser per a l’Eset – Ulb – MS. Abel Odon Rosat s’adjudicava la Muntanya i les Metes Volants. Storm es portava també el mallot verd de la regularitat i el Blanc de millor Cadet de 1r. La primera dona va ser Ana Ginestar i el primer Valencià Estanis Calabuig

Pel que fa als corredors de la Safor, el primer ciclista ha sigut Marc Mestre en el lloc 12 a 50 segons de Storm mentre que Iván Gomar ha sigut 14 a 52 segons. El gandià Abel Sánchez ha hagut de retirar-se.

Cadet PC Beniopa

frances 200229 8499L’Eset – ULB – MS de la PC Beniopa ha estat disputant la IX Volta Ciclista Cadet a Gandia. Era una volta de gran interés per a l’equip, ja que el club era l’organitzador..

La primera etapa va ser una contrarellotge plana de 7 km, on Estanis Calabuig va ser 2n, a tan sols 7” d’un intractable Theodor Storm. La resta dels nostres xics van realitzar també una gran contrarellotge, que ens va valdre per a portar-nos la victòria per equips de la jornada.

En la segona etapa, l’equip ha arribat a meta amb suficients ciclistes en el grup davanter per a aconseguir la victòria en la classificació general per equips.

Quant a la classificació individual, Estanis Calabuig finalitzava 2n de la Volta, Pau Martí era 4t i José Manuel Donat 26é. A més, Calabuig aconseguia la general de ciclistes valencians.

Articles relacionats