21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

“STOP POSTUREO” Show de Raúl Antón al Teatre Serrano de Gandia

– Aquest divendres 20 de maig a les 20:30 hores, al Teatre Serrano de Gandía, us esperem per a gaudir de l’actuació del monologuista i humorista valencià RAÚL ANTÓN.

Raúl Antón arrasa a les xarxes socials amb els seus vídeos que tracten, fonamentalment, sobre els costums valencians. AFASW – Aliança de Famílies afectades per la Síndrome de Wolfram, organitza aquest esdeveniment, amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia.

AFASW és una associació nacional, amb delegació a Gandia, que té per objectiu donar visibilitat a la Síndrome de Wolfram, una malaltia de base genètica catalogada com a ultra rara, que sols la pateixen al voltant de 70 persones a tota Espanya, per a la que actualment no hi ha cap cura.

cartel Raul Anton Gandia

L’objectiu d’aquest esdeveniment benèfic és el de visibilitzar la Síndrome de Wolfram i recaptar fons per a la investigació de teràpia gènica que es desenvolupa a l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La diversió i les rialles estan assegurades. Divendres 20 de maig, a les 20:30 h al Teatre Serrano de Gandia. Venda anticipada a https://raulanton.com. Venda en taquilla: 1 hora abans de l’actuació.

Articles relacionats