20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Sis rutes per la natura recorden i recuperen la figura de Josep Camarena

Josep Camarena i Mahiques va nàixer el 1921 a Llocnou de Sant Jeroni, ara fa just 100 anys, i per a commemorar-ho el Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell han organitzat un seguit d’activitats al llarg d’aquest any i el proper. Ara presenten un conjunt de sis rutes per la natura que pretenen recordar la figura de Camarena tot centrant-se a tornar a realitzar i rememorar aquelles excursions que el professor realitzava amb alumnes i altres col·legues.

Les sis rutes estan actualitzades i se centren o estan inspirades en aquelles originals realitzades per Josep Camarena als anys huitanta.

Les rutes estan distribuïdes pels diferents pobles i zones naturals de la Safor. S’impartiran des del pròxim 4 de desembre de 2021, i temporalment, fins al 5 de març de 2022. Cada ruta està impartida per un o diversos guies especialitzats, entre els quals destaquen: Rafael Delgado, Pau Lucio, Santiago La Parra, Fernando Sendra, Vicent Alonso, Virgínia Garófano, etc.

Cada ruta disposa d’una sèrie de característiques i pautes individuals que quedaran explicades més avall mitjançant una graella però, majoritàriament tenen l’hora de partida a les 9,30 h, algunes de les rutes disposen de servei d’autocar, d’altres són a peu.

Per a inscriure’s a les Rutes Josep Camarena s’ha d’enviar un email a: rutescamarena@alfonselvell.com, indicant el nom, cognom, dni i telèfon de contacte i en ordre de preferència, un màxim de tres rutes en què es tinga interés a participar. Les places de cada ruta són limitades, i s’assignaran tenint en compte criteris d’ordre d’inscripció i de preferència. Les dades personals no tindran cap altre ús diferent de l’estrictament organitzar i gestionar dites rutes.

Articles relacionats