20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Sis ciclistes de la Safor van pujar al podi a Vinalesa

Nova jornada d’èxits per als ciclistes de la Safor en la XII edició del Trofeu d’escoles de Vinalesa, prova puntuable pel challenge provincial en la categoria masculina i autonòmica per a les xiques.

Com és habitual la prova es va desenvolupar en el polígon de Vinalesa on en esta ocasió no bufa el tremend vent de llevant que tant de mal cap dona als joves ciclistes.

Els saforencs Cristian Vercher, Irene Flores, Sergi Margarit, Albert Galbis, Marc Donet i Alex Moreno van pujar al podi en esta ocasió les carreres d’alevins i infantils de primer i segon any van córrer junts.

Sens dubte la carrera més emocionant va ser la d’infantils on l’ontinyentí José Manuel Perales s’escaparia al costat del seu company Sergi Margarit a mitjan prova, mentres que per arrere Andreu Sansaloni intentava contactar amb el segon grup.

Finalment, tot va acabar amb el segon lloc de Margarit mentres que Sansaloni acabava en el lloc quart en la seua millor carrera de la seua categoria i Iker Arlandis seria desé.

La carrera de xiques que era en l’àmbit autonòmic, Irene Flores malgasta tot el treball en l’últim quilòmetre després de finalitzar quarta mentres que Andrea Contero acabe també en quarta posició però en alevins. Cal destacar que en la prova d’habilitat, Flores es rescabalava i obtenia el segon lloc.

En alevins, Cristian Vercher obtenia un nou triomf en els de primer any mentres que Alex Sánchez seria sisè en els de segon any.

Alex Moreno s’apuntava un nou èxit en principiants de segon any després d’una intensa batalla amb Marc Donet que va ser segon mentres que Didac Gómez seria quart i Dani Sánchez entraria en la cinquena posició.

En la categoria de promeses de segon any, primer podi d’Albert Galbis després de finalitzar en la segona posició mentres que Cristian Climent seria sisé en els de segon any.

Articles relacionats