15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Simat organitza la Sant Silvestre virtual

san silvestreLa Regidoria d’Esports de Simat de la Valldigna ha organitzat una Sant Silvestre virtual entre el 31 de desembre de 2020 i el 5 de gener de 2021. El recorregut, de 3,2 quilòmetres, s’iniciarà a les portes del Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna i transcorrerà per alguns dels punts més emblemàtics del municipi.

Els participants hauran d’enregistrar el trajecte a través de l’aplicació Strava durant els dies indicats i enviar el resultat al Whatsapp de l’Ajuntament. Tots ells participaran en el sorteig de quatre xecs econòmics de 30 euros per utilitzar al comerç local. A més, aquesta regidoria també atorgarà un premi a la disfressa individual més votada a través de les xarxes socials.

recorregutEl regidor d’Esports, Joan Vicent Bañuls, ha assenyalat que amb aquesta activitat pretenem «mantindre una de les tradicions més populars en Nadal i donar suport al nostre comerç». Bañuls ha recordat que «la cursa s’ha de realitzar de manera individual o en grups reduïts seguint les mesures indicades per les autoritats».

Articles relacionats