21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Simat inicia una campanya per donar suport al comerç local

La Regidoria de Desenvolupament Local de Simat de la Valldigna ha posat en marxa una campanya per donar suport al comerç local, un dels sectors més afectats per les noves restriccions a causa de la crisi sanitària de la COVID-19.

Cada dia aquesta regidoria enviarà un cartell a les diferents xarxes socials del municipi on mostrarà un dels comerços del municipi i realitzarà una breu descripció d’ell amb l’objectiu que el veïnat puga conéixer els productes que ofereix o l’horari que hi té, entre d’altres. A més, tots aquests cartells es recolliran en un apartat de la pàgina web municipal.

Els comerços interessats podran participar en aquesta campanya enviant un missatge al telèfon de l’Ajuntament (618 06 98 35) o telefonant al 96 281 00 07.

La regidora de Desenvolupament Local, Lucia Bataller, ha assenyalat que amb aquesta campanya «volem donar visibilitat als comerciants i demostrar la importància que té el comerç de proximitat al nostre municipi». Així, «el veïnat podrà conéixer a quins establiments pot acudir», recalca Bataller.

Articles relacionats