15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Simat gaudirà d’un concert tribut a banda britànica “Queen”

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha organitzat aquest divendres 2 d’octubre, a les 20.00 h, l’actuació Keeng, un tribut a la banda de rock britànica Queen. El grup està format per cinc músics experimentats i reconeguts dins l’escena alacantina que, en les seues paraules, pretenen ser fidels a l’esperit Queen.

Vora 300 persones podran gaudir de manera gratuïta de l’espectacle, ja que l’aforament és limitat i, a més, se seguiran les mesures sanitàries indicades enfront de la crisi sanitària de la COVID-19. D’aquesta manera, cada assistent tindrà el seu seient numerat i haurà d’acudir a una hora determinada per evitar aglomeracions. A més, a l’entrada, se’ls prendrà la temperatura i hauran de desinfectar-se les mans.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha recalcat l’èxit de l’actuació, ja que “les cançons de Queen arrosseguen a gent de diferents edats, tant xiquets menuts com gent major”. A més, ha agraït la confiança del veïnat perquè “són conscients que des de l’Ajuntament estem treballant per poder garantir una cultura segura i donar suport a aquest sector afectat per la pandèmia i això queda demostrat amb la quantitat de públic que acudeix a cada espectacle“.

Articles relacionats