24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Simat entrega els premis del concurs “Bookface” i continuen les activitats extraescolars al Casal Jove

Aquest dissabte 22 de maig, uns 15 xiquets i xiquetes, d’entre 3 i 12 anys, van participar en les activitats extraescolars organitzades per la Regidoria d’Educació al Casal Jove de Simat de la Valldigna.

D’aquesta manera, durant la primera hora, els més menuts van preparar un collage visual amb revistes i cartolina, que acabaran aquesta setmana. Posteriorment, els participants van preparar algunes coreografies de Tik Tok i van organitzar el festival de fi de curs.

Les activitats continuaran al Casal Jove durant les pròximes setmanes amb aforament limitat i seguint totes les mesures indicades per les autoritats sanitàries.

Simat entrega els premis del concurs “Bookface

La regidora de Cultura, Almudena Donet, va entregar el passat dissabte els premis als guanyadors del concurs “Bookface“, que va organitzar la seua regidoria amb motiu del Dia del Llibre. Irene Pastor va obtindre el premi a la foto més votada, al mateix temps que Rubén Martí va ser el participant local més votat.

Ambdós van rebre un diploma i un lot de llibres d’escriptors locals, entre els quals es trobaven Lourdes Boïgues, Elia Saneleuterio, Isabel Canet i LaMeuaPau.

Donet va agrair la participació de tots els assistents i els va convidar a participar en les futures edicions per “fomentar la lectura entre els més joves”.

Articles relacionats