22.1 C
Gandia
Divendres, 31 març, 2023

Setena edició de la Trobada Canina Solidària organitzada per la Regidoria de Salut Pública d’Oliva i la Protectora Vedama

La Regidoria de Salut Pública en col·laboració amb la Protectora Vedama, un any més, ha organitzat la Trobada Canina Solidària; aquesta 7a edició tindrà lloc el pròxim dissabte, 8 de juny de 2019, al Passeig Gregori Maians (des de l’encreuament del C/Manuel de Falla fins al C/Ronda Sud). Començarà a les 09.00 h i acabarà a les 03.00 h de l’endemà. A banda de les habituals activitats, com la carrera popular de 2.000 m, que podrà participar gent amb gos o sense gos, i el passeig solidari de la mateixa distància, enguany com a novetat s’ha incorporat una exhibició i marxa de cotxes tunning solidaris amb la protectora. A més a més, també hi haurà una zona amb tallers i exhibicions d’unitats canines policials.

Pel que fa a la zona d’exhibicions, s’ubicarà a l’encreuament dels dos trams del passeig al C/Manuel Broseta. No obstant, hi haurà dos espais diferenciats: la zona enjardinada, on es realitzaran tallers de pintura per als més menuts i s’instal·laran castells inflables, i la zona no enjardinada, on es farà la I Concentració Solidària de Cotxes Tunning amb la Protectora d’Oliva. Ací, al passeig, és on trobarem l’escenari amb megafonia i els pòdiums de la carrera. Al llarg del passeig també hi podrem gaudir de la resta de carpes de totes les associacions col·laboradores i d’una exhibició d’aus rapinyaires.

Respecte a la Marxa Solidària de 2.000 m, començarà a les 20.00 h i tindrà una durada aproximada de 30 minuts. Els participants de la mateixa realitzaran l’eixida davant de l’escola infantil fins a arribar a la Ronda Sud sense ocupar-lo, a posteriori tornaran pel C/Antonio Mestre Sanchis fins a l’encreuament del carrer d’Isaac Albeniz, on correran novament pel Carrer Gregori Maians, després PsJuan Carlos I i, finalment, l’últim tram seria pel Gregori Maians fins a arribar davant de la Biblioteca de l’Envic. Tots els participants podran inscriure’s comprant un tiquet de 5 € abans de la cursa.

Durant tot el dia, es contarà amb el personal voluntari de la Protectora Vedama per atendre tot tipus de necessitats dels assistents, així com Protecció Civil d’Oliva i una ambulància de Creu Roja amb personal d’infermeria i posta veterinària. Tot un equip de professionals per fer front a un esdeveniment al qual s’espera una assistència propera a les mil persones i 200 gossos.

Articles relacionats