SET DETINGUTS PER ROBAR A CASES D’OLIVA, LA FONT I RAFELCOFER

La recerca es va iniciar el passat mes de novembre, quan en un control rutinari la policia va identificar a tres persones amb material especialitzat per a l’obertura de portes de domicilis, com palanques i claus modificades, que van ser intervinguts, i va detenir a un dels sospitosos, en estar reclamat per un Jutjat de Ciudad Real.

Després de les recerques, van descobrir que es tractava d’un grup altament especialitzat format per quatre homes i tres dones, que tenien repartides les funcions i aprofitaven les últimes hores de la vesprada i primeres de la nit per a cometre els furts, segons el comunicat.

Entre els objectes intervinguts, s’ha recuperat gran quantitat d’efectes que van permetre l’esclariment de més d’una desena de robatoris amb força. Els agents també van localitzar una furgoneta carregada de material, pel que sembla robat, en la qual un dels detinguts pretenia tornar a Romania eixe mateix dia.

Finalment, el passat 8 de desembre van detenir a la resta de la banda, dos homes i tres dones, tres dels quals han ingressat en la presó després de passar a disposició judicial. L’operació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Et Pot Interessar