13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Sergio, Seve i Ricardet es fiquen líders de la LLiga Bankia de Raspall-Trofeu Diputació

La segona jornada de la XXVI Lliga Bankia de Raspall Professional – Trofeu Diputació de València 2019 ha deixat els següents resultats:
• Piles / Sergio, Seve i Ricardet (Aj. Genovés) 25 – 15 Pablo, Canari i Raúl (Aj. Xeraco)
• Llosa de Ranes (a la imatge superior) / Montaner, Brisca i Gabi (Aj. d’Oliva) 25 – 10 Moltó, Josep i Lorja (Aj. de Barxeta)
• Oliva / Ian, Sanchis i Miravalles (Aj. Dènia) 25 – 10 Marrahí, Tonet IV i Nèstor (Aj. Villanueva de Castellón)

El trio format per Sergio, Seve i Ricardet es mantenen com a líders de la Lliga, per coeficient, ja que també suma 4 punts el trio de Montaner, Brisca i Gabi. Els de Genovés van superar 25 per 15, el passat divendres al trio de Pablo, en una partida dauera fins al 20 per 15, moment en el qual el trio de Sergio va trencar el primer dau de la partida que els va servir per tancar la confrontació.

Per la seua part, dissabte al trinquet d’Oliva, la formació de Dènia integrada per Ian, Sanchis i Miravalles sumaven els seus dos primers punts del campionat, al superar pel resultat de 25 per 10 a la formació de Villanueva de Castellón de Marrahí, Tonet IV i Nèstor que encara no han estrenat el seu caseller.

La segona jornada, es va tancar el dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes (imatge superior). L’equip d’Oliva es va imposar amb autoritat a la formació de Barxeta, pel resultat de 25 per 10. El trio tornava a deixar grans sensacions com en el seu debut, mentre que l’equip de Barxeta comandat pel campió Individual no va poder desplegar el joc vistos del seu debut.

Dxg3i4BX4AIAki8

Tercera jornada

La tercera jornada de la Lliga arrancarà dimecres 23 de gener al trinquet de Guadassuar, continuarà divendres a Genovés i finalitzarà dissabte a Bellreguard. Els duels tindran els següents cartells:
• 23-01-19 / Guadassuar / Ian, Sanchis i Miravalles contra Pablo, Canari i Raúl
• 25-01-19 / Genovés / Sergio, Seve i Ricardet contra Montaner, Brisca i Gabi
• 26-01-19 / Bellreguard / Moltó, Josep i Lorja contra Marrahí, Tonet IV i Nèstor

Articles relacionats