10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

S’ELEVA A QUATRE LA XIFRA DE VÍCTIMES MORTALS DEL TERMPORAL

En el cas de Xàtiva, el mort és un cordovès que s’havia marxat d’una casa d’acolliment d’esta localitat valenciana fa unes setmanes i estava pernoctant en la cova d’on va ser rescatat, segons han confirmat a Europa Press fonts de l’Ajuntament.

Així mateix, es desconeix per què l’home no va abandonar el lloc quan van començar les fortes pluges. Sobre les 15.30 hores d’este dilluns, els policies van haver de submergir-se en la cova, que ja estava inundada, per a poder rescatar-lo. Ara se li practicarà una autòpsia al cadàver per a tractar d’esclarir les circumstàncies de la mort, segons les mateixes fonts.

En el succés d’Énguera, la víctima va morir en ser arrossegat amb el seu cotxe per un vessament d’aigua en la rambla Vito Conill d’Énguera (València), segons han informat a Europa Press fonts coneixedores dels fets.

En eixe moment, es va organitzar un dispositiu de cerca que va localitzar en primer lloc el vehicle i posteriorment el cos de la víctima, a uns 200 metres del cotxe, en un lloc de difícil accés sobre les 23.00 hores. De fet, els bombers van donar per concloses les tasques de rescat a les 3.00 hores.

Estes dues morts s’unixen a les del cap de setmana passat quan un home va morir en ser arrossegat per l’aigua a Finestrat i un conductor va perdre la vida després de bolcar el seu cotxe dins de la sèquia d’un camí rural pròxim al Grau de Castelló.

Articles relacionats