16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Segona victòria de l’equip cadet de voleibol femení del Grau de Gandia

Des de la primera jornada de la lliga, l’equip cadet del Veles e Vents-Dc. Hotels no assaboria les mels de la victòria. Una segona victòria de gran mèrit en produir-se contra un equip que lluita pel top 4 de la classificació final.

El partit entre els equips cadets del Veles e Vents-Dc. Hotels i el Volei Grau de Castelló, venia marcat indirectament per la suspensió per la Covid del partit entre els equips infantils de tots dos clubs que s’havia de disputar just abans.

Aquesta suspensió va fer que, per primera vegada en la temporada, les jugadores infantils que juguen en el Dc. Hotels, que són més del 80% de la plantilla, arribaren al partit cadet totalment descansades i lliures de la tensió acumulada en el partit anterior.

Gràcies a aquest fet, el quadre local va poder presentar una forta batalla davant un dels equips punters de la categoria i fins i tot va poder aconseguir emportar-se el xoc per 3-1.

Amb tot això; el partit va acabar amb un apassionant 3-2 (25-16, 19-25, 25-13, 20-25 i 15-5) per a les del Dc. Hotels que sens dubte van aconseguir desenvolupar el millor joc de tota la temporada en aquesta categoria.

Ara, l’equip infantil haurà de recuperar el partit ajornat en una data entre setmana i continuar la competició amb un desplaçament a Torrent.

La resta d’equips de la base també van poder disputar els seus partits, malgrat l’amenaça de pluja i cal destacar una nova victòria dels Joan  XXIII- JpB Mediadors.

Articles relacionats