SANT NICOLAU-MOSQUIT GUANYA EL PRIMER PREMI AL MILLOR CURTMETRATGE EN UNA GALA FALLERA QUE EMULA LES MILLORS NITS DEL CINEMA

 Divendres es van conèixer els guanyadora en una gala revestia d’una cerimònia pròpia dels grans esdeveniments cinematográfics. Les comissions falleres de Gandia Sant Nicolau Mosquit, Plaça Prado, Plaça Mercat, Marqués de Campo Perú i Falla Benirredrà tenen un nou banderí a lluir en haver aconseguit en eixe ordre els cinc premis als millors curtmetratges fallers. Així mateix,La Gala de Curtmetratges Fallers sorprenia, com cada any als assistents. Sempre ha estat una nit divertida, diferent al món de les falles gandianes, i aquest any no ha estat diferent.

L’espectacle començava, i el públic assistent estava impacient per començar a riure. Una colla de fallers escenografiava al Museu Faller el que no hi es veu a un curt faller. El públic no parà de riure, sincerament aquest curtmetratge que conduïa l’acte era un «autèntic desastre». 

I finalitzà l’acte amb la part protocol·lària, el lliurament de premis al millors 5 curtmetratges fallers. Les falleres majors de Gandia, Lluna Garcia i Raquel Diaz, tingueren l’honor de lliurar els banderins a les comissions guanyadores. 

1r premi: Sant Nicolau Mosquit

3r premi: Plaça Mercat

5é premi: Falla Benirredrà

Els artistes fallers Pere Baenas i José Gallego reben la felicitació de l’Alcalde en nom de totes i tots els gandians