22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Sansaloni del Triasport Gandia puja al podi a Granada

Espectacular carrera del valler Andreu Sansaloni que va estar al capdavant de la mateixa en més del 90 del recorregut i que al final va aconseguir pujar al podi en una més que merescuda tercera plaça.

Sansaloni a Granada 1
L’última prova de l’any va tindre lloc a la ciutat granadina de Santa Fe, coneguda històricament perquè en ella els Reis Catòlics van signar les cartes per al descobriment d’Amèrica.

Sansaloni va començar fort des del primer metre on es va posar el primer sense abandonar aqueix lloc fins a la sisena i última volta on a l’esprint li van superar després de l’enorme desgast realitzat.

Després de la finalització de la mateixa el corredor apuntava “que he tirat per què estava a gust, el jutge àrbitre ens va dir que ací es ve a gaudir i no ha competir, i això és el que he fet. Al final un tercer que resulta gratificant encara que em quede amb la il·lusió d’haver estat tota la carrera tirant”.

Amb aquesta última prova de la temporada, aquest pròxim dimarts s’inicia el ciclocròs en La Vilajoiosa on estaran totes les escoles com el Triasport a excepció de la Valldigna que no va poder inscriure els seus corredors a temps com a marca la Federació Valenciana de Ciclisme.

“Els components de les escoles de ciclisme han d’anar a divertir-se i gaudir, i deixar la competició per als vertaders professionals”. Aquest és el lema que estan inculcant els comissaris en les carreres andaluses. No permetent que els entrenadors vagen a donar ordres als seus alumnes, un exemple a seguir per a tots, ja que es troben en un període d’aprenentatge, on els valors i la técnica són més importants que els resultats individuals.

Articles relacionats