9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Sanitat suspén les pràctiques d’estudis de Ciències de la Salut, excepte per a l’últim curs

– L’objectiu és protegir a l’alumnat i a pacients enfront del repunt de casos de *coronavirus i l’augment de la pressió hospitalària

– La mesura es farà efectiva en els pròxims dies i es mantindrà fins a un altre avís

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està elaborant una resolució per a suspendre temporalment, i fins a un altre avís, la realització de pràctiques sanitàries assistencials de l’alumnat de Ciències de la Salut de les universitats de la Comunitat Valenciana.

No obstant això, l’alumnat dels últims cursos d’aquestes especialitats, així com de l’últim curs d’un màster oficial, quedarà exempt d’aquesta mesura preventiva a causa de la importància de la realització d’aquestes pràctiques en aquest nivell i la impossibilitat que puguen realitzar-les en anys successius.

La decisió, explica la directora general d’Assistència Sanitària, Mariam García Layunta, ha estat motivada per “la necessitat d’extremar les mesures de control en els centres sanitaris”. En aquesta línia, ha indicat que “és imprescindible també que protegim a alumnat i pacients, tant per la seua situació clínica com per la seua especial vulnerabilitat”.

Articles relacionats