18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Sanitat remodela el consultori de Barx amb una inversió de 62.000 euros

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha invertit 62.000 euros en actuacions per a la millora del consultori mèdic de Barx, pertanyent al Departament de Salut de Gandia. El gerent del departament, Joaquín Miñana, i la directora d’Atenció Primària, Rosa Andrés, acompanyats per l’alcalde, Miguel Donet, han visitat les instal·lacions del remodelat consultori.
Aquestes obres, realitzades per l’Ajuntament de Barx, han suposat l’adequació integral de les instal·lacions i han consistit en l’habilitació de l’accés per a persones amb mobilitat reduïda amb l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’ampliació d’espais, la renovació de les condícies, la remodelació de les consultes de medicina i infermeria, així com la substitució de les instal·lacions elèctriques, aire condicionat i il·luminació.
Les actuacions han permés, a més, ajustar l’edifici a la normativa vigent pel que respecta a l’accessibilitat dels espais públics, i millorar els espais d’atenció mèdica i de serveis a les necessitats actuals.

Articles relacionats