15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Sanitat dicta aquesta vesprada una resolució que manté les mesures excepcionals per a Benigànim

– La Conselleria atén en aquesta resolució les precisions contemplades en l’acte del jutjat núm. 3 de València

– Barceló: “És important mantindre aquestes mesures per a evitar la propagació del virus i protegir la salut de la població”

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha dictat aquesta mateixa vesprada una resolució que atén les precisions que requereix el jutjat contenciós administratiu número 3 de València, en relació amb les mesures addicionals acordades per al municipi de Benigànim, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 que viu en l’actualitat.

En la nova resolució es precisa que el confinament és perimetral a la població de Benigànim, permetent-se, en tot cas, la circulació de persones residents dins del municipi; s’estableix fins a un màxim de 10 persones en reunions de caràcter social o familiar i els actes de culte es realitzaran fins a un terç de la capacitat d’aquests llocs, sempre respectant les normes de seguretat d’ús de la màscara i distanciament social.

La consellera, Ana Barceló, ha assenyalat que “és important que s’adopte aquesta mesura en el municipi per a, d’una banda, evitar la propagació del virus i, d’altra banda, salvaguardar i protegir la salut de tots els veïns i veïnes“.

La resolució entrarà en vigor a partir de la seua publicació amb data d’aquest dimarts. De la mateixa es donarà trasllat també a l’Advocacia General de la Generalitat amb vista a sol·licitar la ratificació judicial per la Jurisdicció Contenciós Administrativa.

Articles relacionats