15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Sanchis i Gallego seran els artistes fallers de la Falla Vilanova

– La Falla Vilanova renova als artistes fallers José Sanchis i José Gallego

Després dels èxits aconseguits en el darrer any, la Falla Vilanova continuarà apostant pel saber fer de l’artista major, José Sanchis i l’artista infantil, José Gallego.

Una renovació que suposa la continuïtat després dels 5 anys gloriosos de José Sanchis a la comissió. Cal destacar que la Falla Vilanova ha aconseguit 5 primers premis de la secció especial, gràcies al treball i dedicació del taller de José Sanchis. L’aposta ferma, tant de l’artista com de la comissió és continuar amb la qualitat, acabats i disseny dels anteriors anys.

Per la seua banda, José Gallego plantava en 2022, per primera vegada en Sant Francesc de Borja i aconseguia el primer premi de secció especial i el ninot indultat de Gandia. I amb aquesta renovació es referma la confiança de la Falla Vilanova amb aquest gran artista.

El president de la Vilanova, Vicent Faus ha anunciat a la comissió la renovació dels dos artistes i ha explicat que “és un orgull per a tots els fallers i falleres que aquests dos grans mestres tornen a plantar i aposten per la qualitat, la innovació i els acabats com venen fent-ho des de fa anys a la nostra comissió”.

A més, des de la delegació de seguiment de les falles s’ha recalcat que la Falla Vilanova continua confiant amb artistes de la comarca de la Safor, els quals han tingut i tenen un extens palmarés arreu de tota la Comunitat Valenciana.

Per la seua banda, l’artista infantil, José Gallego ha afirmat que després de la primera plantà a la Falla Vilanova, on s’ha sentit com a casa, torna a consolidar la seua trajectòria a la comissió amb il·lusions renovades i molta força.

I a més, José Sanchis ha agraït la confiança de la comissió i ha afirmat que “un any més anem a fer una gran falla per. Continuem amb la mateixa línia de treball que els últims anys”.

Articles relacionats