14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

SÁNCHEZ DEMANA UNITAT I SUPORT AL PSOE DAVANT LA REPETICIÓ D’ELECCIONS

 

En la que és la cinquena reunió d’aquest òrgan -el del màxim poder en el PSOE entre congressos-, el secretari general ha assegurat que el seu partit està ara “en millors condicions” per a guanyar el PP que el desembre passat, perquè els espanyols han vist que és “un vertader instrument de canvi, una organització que compleix amb la paraula donada, un partit que anteposa l’interès general al seu interès particular, que parla de solucions i no de butaques, que parla de propostes i no se centra en els retrets”.

“Jo el que vaig fer va ser treballar amb totes les meues forces per a aconseguir l’únic canvi possible, que era el canvi de la unió entre les tres principals forces polítiques que ens havíem presentat precisament per a posar fi al Govern de Mariano Rajoy”, ha afirmat.

“Jo sóc molt més humil que altres líders polítics, no aspire a assaltar els cels, només aspire a traure als espanyols de l’infern de la desigualtat en la qual els han ficat les polítiques de retallada de la dreta”, ha afirmat, després de subratllar que el PSOE vol “transformar el futur governant el present, enfront d’altres esquerres que invoquen un futur que mai va a arribar perquè permeten que governe la dreta”.

“Després de quatre anys d’absentisme laboral del president del Govern, el 26 de juny tenim una nova oportunitat de posar fi al govern de Rajoy. O canvi o immobilisme”, ha reblat.

Però ha lamentat també l’ “aliat inesperat” que va trobar en Iglesias, qui, en la seua opinió, “tampoc va acceptar el resultat electoral” del 20 de desembre, perquè “mai va acceptar i mai va voler que hi haguera un president de Govern socialista a Espanya”.

D’aquesta manera, ha recalcat que el PSOE “ix a guanyar les eleccions, a guanyar al PP” i para açò va a “apel·lar a eixa Espanya vital” per a “tenir un govern actiu” que “afronte el problema de la desigualtat social, de la falta d’oportunitats laborals i regenere la vida democràtica del país, posant fi a la corrupció que afecta al principal partit del país”.

“Orgull, treball i a guanyar, perquè aquesta veu sí, ara sí, anem a guanyar al PP”, ha finalitzat en la seua intervenció, que ha donat pas al debat entre els companys, ja a porta tancada.

Articles relacionats