SÁNCHEZ ANUNCIA QUE NO HI HAURÀ GRAN COALICIÓ AMB LA PARTICIPACIÓ DEL PSOE

«Està proposant als espanyols una cosa impossible: que el conglomerat de sigles que ell representa supere el PSOE en escons per a sotmetre’l, i això no va a ocórrer. I el segon que proposa i el que més desitja és que hi haja una gran coalició per a ell ocupar l’espai de l’esquerra, i ja li dic que això tampoc va a ocórrer», ha dit.

Sánchez s’ha expressat així, en una entrevista en ‘Los Desayunos de TVE’, en què ha defensat que «l’única alternativa que té Espanya per a eixir d’este bloqueig que han provocat els extrems és el PSOE».

A la seua manera de vore, «el PSOE, ja va decidir, ja va elegir el 2 i el 4 de març» apostant per canviar i per un govern de progrés, mentre «Iglesias va elegir, legítimament, votar no». Segons la seua opinió, entre Iglesias i ell hi ha diferències perquè ell aspira a governar per a canviar el futur mentre que Iglesias vol liderar l’oposició.

Preguntat qui és el seu rival, ha respost que ell no té enemics amb noms ni cognoms –ni Mariano Rajoy, ni Pablo Iglesias, ni Albert Rivera– però ha remarcat que és socialista perquè els seus enemics són la desigualtat, la corrupció i la falta d’oportunitats, però també «la intransigència, la insolvència, l’ocupació del poder pel poder i la falta d’humilitat en política».

La candidatura «Força, Poble, Futur» encapçalada per Àgueda Mico es va presentar a Gandia