28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Salut Pública confirma un nou brot de coronavirus en les últimes 24 hores

– Salut Pública ha detectat un brot familiar a la localitat de Fortaleny, en la província de València, amb tres casos positius.

– La resta de brots no han tingut cap novetat.

 

Fortaleny

La Conselleria de Sanitat ha informat aquest dimarts del brot en aquesta localitat valenciana. Afecta a tres persones d’una mateixa família.

Rafelbunyol

El departament de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat va confirmar el 24 de juny l’existència d’un brot de covid-19 en una indústria càrnia d’aquesta localitat valenciana, amb set casos actius.

Després de la realització de les primeres proves PCR el número es va elevar a 14 casos, però posteriorment es va comprovar que diversos d’ells eren d’infeccions passades i la majoria dels contagiats té ja l’alta metgessa.

De les 117 últimes proves realitzades s’ha descartat el virus en 112 d’elles i quedaven altres cinc pendents de comprovar si es tracta d’infeccions passades o actives: una és un cas positiu actiu i els altres quatre corresponen a infeccions passades.

Castelló de la Plana

El 29 de juny es detecta un brot a la ciutat de Castelló, amb 16 positius. En aquests moments són ja 35 els contagiats, encara que es coneix la traçabilitat de tots els casos, segons la Conselleria de Sanitat.

Burjassot

Sanitat va confirmar la setmana passada un nou brot en aquest municipi valencià, amb sis casos detectats en una mateixa família, i s’està fent el seguiment dels contactes.

Llíria

S’ha detectat un brot de tres casos que correspon a una família que està aïllada en el seu domicili.

València

Hi ha dos brots, un de quatre persones en un pis d’acolliment i un altre de cinc membres d’una família. Així mateix, una funcionària de la Conselleria de Justícia va donar positiu i va obligar a posar en quarantena a quatre funcionaris més. Les quatre proves fetes a contactes han donat negatiu, però s’ampliarà la investigació per a descartar nous casos.

Cullera

Tres casos positius en un centre d’acolliment de persones refugiades.

Foios

Brot familiar amb dotze casos positius, que segons l’Ajuntament està localitzat i controlant-se per a fitar-lo com més prompte millor.

Santa Pola

Brot familiar amb quatre casos positius. És el primer que es detecta a la província d’Alacant.

Borriana

Brot familiar amb quatre persones contagiades importat des de Lleida per un treballador agrari.

Articles relacionats