25.1 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

Saida Perea, Alejandra Puente i Lídia Fraile Llacer van aconseguir pujar al podi del Campionat Autonòmic

– Tres ciclistes de La Safor aconsegueixen tres tops-5 en el Campionat Autonòmic Femení que va tindre lloc aquest passat dissabte a Picassent

Saida PereaAlejandra Puente i Lídia Fraile Llacer van aconseguir pujar al podi de l’autonòmic marcat per les victòries de l’equip càntabre Rio Miera.

Perea de la Penya Ciclista Beniopa va finalitzar segona tant en la carrera general com en l’autonòmic de veteranes de més de 30 anys mentre que Alejandra Puente de l’equip Koryo Cars Hyundai va finalitzar quarta de carrera i tercera entre les valencianes en cadets i finalment Fraile Llacer de l’equip Cicling Academy va ser cinquena i segona entre les valencianes.

Altres corredores de la Safor com Lucía MartínLucía Andrés i Patricia Solera van haver d’abandonar.

Cursa del Llobregat

Iván Gomar i Marc Mestre no van tindre un bon debut en la primera carrera de la Copa d’Espanya en categoria júnior que es va disputar aquest passat diumenge al Llobregat.

Està carrera més coneguda com la cursa del Llobregat en la seua 40 edició va tindre al company de Gomar i Mestre del Teika-Sanchis, al moixentí Pau Martí molt actiu ficant-se en l’escapada final i acabant cinqué a l’esprint a molt pocs metres del totpoderós Iker Bonillo de Silla que va ser el més intel·ligent de tots.

Una carrera molt dura amb dues cotes puntuables i on Bonillo ha sabut col·locar-se en l’escapada de 9 corredors i jugar-li-la a l’esprint al costat de Martí.

Articles relacionats