11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

S’acosta la 25 edició del torneig de rugbi platja “Seven Safor”

chicosDissabte que ve 3 d’agost se celebrarà a la platja de Gandia, a l’altura de l’edifici Albatros del passeig marítim, la 25 edició del torneig
internacional de rugbi platja Seven Safor, organitzat pel CR La Safor. La jornada de rugbi platja comptarà amb més de 15 equips, entre modalitat masculina i femenina, i començarà a les 10 del matí.

Aquest és un dels tornejos esportius estivals més longeus dels quals se celebren a la ciutat de Gandia. A més, en el cas concret del rugbi, aquest Seven Platja figura en l’agenda de tots els aficionats a aquest esport, ja que es conforma en ell un perfecte binomi entre l’esport de l’oval i el turisme de la ciutat ducal. Els equips masculins i femenins participants d’aquest any procedeixen de la Comunitat Valenciana, Madrid i Castella-la Manxa. En finalitzar la competició a la platja, els equips podran disfrutar del mític tercer temps amb ‘asado criollo’, així com del lliurament de premis i la festa posterior, en les instal·lacions pròximes a l’estadi Fort Llopis del Grau de Gandia.

En el llarg recorregut històric d’aquesta cita han sigut molts els equips que han xafat la fina arena de Gandia, arribant des dels més variats llocs
de la geografia espanyola i fins i tot d’arreu d’Europa. Un altre gran canvi que s’ha experimentat amb el temps ha sigut el desenvolupament de la competició femenina. Fins al punt que, per al torneig d’aquest any, les xiques han batut el seu rècord d’inscripció. D’altra banda, s’han convertit en fixos d’aquesta cita els partits d’exhibició en els quals l’escola del club i els pares, així com els xics i xiques del projecte Espurna que practiquen rugbi, demostren que aquest és un dels esports més inclusius que existeixen i que tots tenen cabuda en ell. Finalment, s’han estret els llaços de col·laboració amb diferents organitzacions sense ànim de lucre de l’àmbit local (‘Álma de Acero’, Fundació IN, etc.).

Articles relacionats