20.9 C
Gandia
Dilluns, 3 octubre, 2022

Ròtova tornarà a penjar la bandera violeta per commemorar el 25N

 

Amb motiu del 25N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, l’Ajuntament de Ròtova ha programat una sèrie d’activitats (amb la finalitat de conscienciar i treballar amb la població al voltant d’aquesta problemàtica).

Entre les activitats destaquen el taller “Posem nom al problema” que tindrà lloc el dia 24 de novembre a partir de les 17.00 h a l’edifici polivalent de l’Antiga Sindical, una activitat apta per a totes les edats i en què per mitjà de la realització d’un mural es té com a objectiu principal conscienciar la població, humanitzar i posar nom al problema, i més concretament a les víctimes.

El 25 de novembre es penjarà la bandera violeta al balcó de l’Ajuntament i a les 19.00 h tindrà lloc la lectura d’un manifest.

El 17 de desembre a les 18.00 h tindrà lloc l’activitat “UVE, juga i aprén sobre sexualitat”, amb la sexòloga Lara Avargues, una activitat pensada principalment per a persones des de quinze anys, un joc de cartes amb què es té com a objectiu crear un ambient segur i de confiança, explorem la sexualitat trencant mites, tabús i complexos.

Articles relacionats