22.6 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

Ròtova reprén l’agenda d’activitats culturals amb totes les mesures de seguretat

Ròtova continua amb la programació d’estiu, amb mesures de control contra la COVID19, per demostrar l’aposta per una cultura segura. Les activitats per a aquest cap de setmana són:

14 D’AGOST
Palau a la Fresca | De melons i carabasses – Contes a la fresca amb acordió | Almudena Francés
Hora: 22.30 h
Lloc: Palau dels Comtes de Ròtova (façana)

Almudena Francés és una rondallaire, capaç de captivar el públic més exigent, i una activista cultural infatigable. Ha inspirat iniciatives com les rutes de contacontes de la Safor o la Vall d´Albaida, el Festival de la Paraula de la Riera d´Agres i ha camejat el territori valencià de cap a cap amb la seua maleta d´històries i els seus espectacles.

15 D’AGOST
Nit de les Rates Penades | Medi Ambient | Taller, sopar i passejada.
Hora: 20.00 h
Lloc: Plaça Major

La nit de dissabte estarà dedicada a les rates penades i començarà amb un taller de construcció de cases per a aquests mamífers i una xarrada, a la plaça Major, a partir de les 20 h, a càrrec de Pau Lucio. Els companys del Centre Excursionista de Ròtova ens explicaran la importància de cuidar-les i ens contaran la seua experiència i treball en la defensa dels quiròpters. Després del sopar, farem una passejada per grups per a escoltar-les. L’activitat està recomanada per a majors de 7 anys.

Les activitats es duran a terme amb les mesures de seguretat i higiene per fer front a la COVID19, i amb cita prèvia, al telèfon 676 62 15 92 o per correu electrònic a cultura@rotova.es.

Des de l’Ajuntament de Ròtova han assenyalat que “apostem per una cultura segura on cal respectar la distància de seguretat d’almenys 1,5 metres. L’ús de la mascareta que és obligatori per a majors de 6 anys. La desinfestació de mans amb el gel hidroalcohòlic que proporcionarem abans dels events“.

Es pot consultar l’agenda de l’Ajuntament al web municipal: https://rotova.es/agenda-rotova

Articles relacionats