24.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Ròtova rep sengles subvencions per a comerç i turisme

  • L’Ajuntament de Ròtova rep subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible i de Presidència

Subvenció per al comerç

Ròtova rep una subvenció destinada al comerç d’11.812,61 € euros, per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana. Aquestes ajudes es faran servir per a cobrir les despeses realitzades el 2020 durant l’organització i realització dels certàmens firals, on s’inclou la fira agroalimentària i el Porrat de Sant Macià.
Per altra banda, part de la subvenció es destinarà a cobrir el sobrecost provocat per la Covid-19 en la reobertura del mercat del dimecres del poble. Així, es finançarà tota mena de senyalització i seguretat derivades de la pandèmia.

Subvenció per a turisme

Ròtova rep una subvenció per al turisme de 5228 € euros, per part de Presidència de la Generalitat Valenciana, dins del Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics de la Comunitat Valenciana. El poble, considerat Municipi Turístic de la Comunitat, s’ha vist beneficiari de l’esmentada subvenció, per tal de cobrir les despeses en relació als diversos esdeveniments turístics realitzats el 2020, entre els quals hi ha el Porrat de Sant Macià.

Articles relacionats