16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Ròtova rep la visita de Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació

 

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, acompanyada de la diputada Nathalie Torres, ha visitat Ròtova per conéixer de primera mà el programa d’actuacions en Medi Ambient i lluita conta el Canvi Climàtic, “Ròtova canvi”. Amigó i Torres han visitat algunes de les actuacions que s’han desenvolupat gràcies al finançament de la Diputació de València i també han abordat futurs projectes de millora mediambiental al municipi.

Durant la visita han abordat l’actuació per retornar la zona de servitud al riu al voltant del poliesportiu, per restituir-ne la legalitat i recuperar mediambientalment el riu Vernissa al seu pas per Ròtova.

Juntament amb els responsables del Centre d’excursionistes de Ròtova, han visitat el barranc d’Atanasi i han conegut la tasca que realitzen al municipi, protegint l’entorn i, ara, realitzant-hi una reforestació. Tant Amigó, Torres com Puig, han posat en comú les possibles línies de col·laboració per continuar regenerant l’espai forestal, que patí un incendi el 2011.

Articles relacionats