16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Ròtova participa el programa educatiu d’aula compartida amb l’IES Vall de la Safor de Vilallonga

Ròtova continua participant aquest curs en el programa educatiu d’aula compartida, junt amb altres municipis com Ador, Palma de Gandia, Llocnou de Sant Jeroni, Almiserà, Potries, Beniflà, Beniarjó, La Font d’en Carròs i Vilallonga; i els centres d’educació IES “Vall de la Safor” i CC “Santa Ana” de Vilallonga.

El PAC és un programa d’atenció a la diversitat i inclusió educativa adreçat a l’alumnat en risc d’exclusió social matriculat als centres d’educació secundària obligatòria. El programa comprén quatre tallers diferents, entorn d’un eix vertebrador, l’ecoturisme: taller temàtic; tallers de jardineria i agricultura ecològica; d’art; i de rutes turístiques. Ròtova hi aporta 1.270,59 €, per al curs 2020-2021.

L’Ajuntament de Ròtova participa en el programa de pràctiques de l’IES Vall de la Safor

L’Ajuntament de Ròtova i l’IES Vall de la Safor han signat un conveni per col·laborar en la realització de pràctiques, dins del programa formatiu del mòdul professional de FCT. En el marc d’aquesta col·laboració, un alumne realitzarà pràctiques durant 2 mesos en l’Ajuntament, a partir del 29 de març.

Articles relacionats