17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Ròtova ha iniciat l’Escoleta Municipal on xiquets i xiquetes gaudeixen de l’estiu 

– El passat 1 de juliol, Ròtova va obrir les portes als xiquets i xiquetes

– Amb una programació d’activitats per a fomentar el seu aprenentatge i desenvolupar les seues habilitats.

El passat dimecres 1 de juliol, Ròtova va iniciar l’edició 2020 de l’escoleta d’estiu al municipi. Un projecte impulsat des de la Regidoria de Criança, Formació i Educació Integral per al públic més menut de Ròtova. La iniciativa segueix un protocol de prevenció davant la COVID19, per treballar en un entorn segur.

L’escoleta d’estiu és una iniciativa de la regidoria per a convertir, durant les vacances, l’espai de l’escoleta en un entorn dinàmic i simpàtic per als xiquets i xiquetes.

La intenció és fomentar el seu aprenentatge cognitiu i emocional. Impulsant les seues habilitats socials, des de la creativitat, el treball en equip, la responsabilitat i constància en els objectiu.

Es tracta d’una aposta per a ajudar als xiquets i xiquetes a establir relacions amistoses amb els seus companys i companyes.

L’escoleta d’estiu ha tingut especial èxit amb xiquets i xiquetes des dels tres als cinc anys. L’equip de govern del municipi ha assenyalat que “estem especialment orgullós de veure les persones participants amb entusiasme i ganes de gaudir de l’estiu amb la nova normalitat. L’escoleta s’allargarà fins al 31 de juliol”.

Articles relacionats