13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Ròtova és fidel a la lluita contra el canvi climàtic i incorpora un cotxe elèctric per a la policia local 

– Ròtova ha rebut el cotxe elèctric per a ús de la Policia Local, un Hyundai Kona, proporcionat per Moll Autos, en un procés públic de licitació.

La inversió ha comptat amb el cofinançament de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i la Diputació de València, i s’emmarca entre les accions del Pacte d’Alcaldies contra el canvi climàtic, el principal moviment europeu en què participen les autoritats locals i regionals que han assumit el compromís voluntari de reduir les emissions de CO₂ en un 40 % abans del 2030.

L’Ajuntament de Ròtova s’ha marcat com una de les prioritats la conscienciació i el compromís amb el medi ambient. “Els consistoris hem de ser capdavanters en la lluita contra el canvi climàtic, que ha d’implicar tota la societat”, ha explicat la regidora de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Isabel Pérez. En el lliurament hi han pres part l’alcalde de la localitat, Jordi Puig, el cap de Policia Local, Gerson Boix; Javier Moll, CEO de Moll Autos i Javier Bizarro, cap de vendes de Moll Autos.

Articles relacionats