15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Ròtova compta amb el II Pla d’Igualtat Municipal

El govern municipal de Ròtova aprovà al ple de gener el II Pla d’Igualtat Municipal entre Dones i Homes (2024-2028). “Aquest pla el presentem amb l’objectiu de construir, entre totes i tots, un municipi igualitari i inclusiu”, va explicar Antònia Paredes, regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat de l’Ajuntament; un pla que ha estat elaborat per l’empresa Eixam Estudis Sociològics.

“S’ha elaborat des de la regidoria en col·laboració amb les altres àrees del govern local i la participació ciutadana, amb el propòsit que la igualtat siga una realitat en cada àmbit de la vida quotidiana, des de l’espai privat fins a l’esfera pública”.

El Pla s’estructura en dos grans blocs: per un costat, el diagnòstic social de la realitat municipal; i per altra banda, el marc normatiu i les estratègies d’intervenció necessàries per a aconseguir els objectius que ens proposem, així com el pressupost necessari, la temporalitat i com es farà el seguiment i l’avaluació del pla.

“Volem agrair a totes les persones que han participat en l’elaboració del pla, perquè Ròtova siga un municipi igualitari i inclusiu”.

Enllaç al document, al Portal de Transparència: https://www.rotova.es/va/noticia/2n-pla-digualtat-de-rotova

Articles relacionats