18.6 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Ròtova ajuda a l’atenció a la diversitat i inclusió educativa

– L’Ajuntament de Ròtova col·labora, de nou, en un programa d’atenció a la diversitat i inclusió educativa

– Els ajuntaments de Ròtova, Ador, Palma de Gandia, Llocnou de Sant Jeroni, Almiserà, Potries, Beniflà, Beniarjó, La Font d’En Carròs i Vilallonga i els centres educatius IES ‘’Vall de la safor’ i el CC ‘’Santa Ana’ signen un acord per continuar desenvolupant un programa d’aula compartida.

Aquest Programa d’Aula Compartida (PAC) és un programa d’atenció a la diversitat i inclusió educativa adreçat a l’alumnat en risc d’exclusió social matriculat als centres d’educació secundària obligatòria, que presenta conductes disruptives, dificultats d’adaptació al medi escolar i tendència a l’absentisme escolar crònic o a l’abandonament escolar.

Els principals objectius d’aquest programa són:

• Reduir l’absentisme escolar amb una oferta educativa més diversa.

• Previndre l’abandonament escolar prematur i fomentar la integració socioeducativa de l’alumnat.

• Que hi haga cooperació entre els departaments d’educació, els departaments de serveis socials dels diferents ajuntaments i els centres de secundària que escolaritzen l’alumnat de les diferents poblacions.

• Optimitzar el desenvolupament personal, intel·lectual, social i emocional de l’alumnat.

El cost del Programa pel curs 2022-2023 és en total de 12.731,40 euros, dels quals, per percentatge de població, el municipi de Ròtova col·laborarà amb 983, 22 euros.

Articles relacionats