19.3 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Ròtova acull les VIII Jornades d’Educació Infantil organitzades per L’Escola de la Mirada Conscient

 

L’MRP Escola d’Estiu Marina Safor, amb prop de 40 anys d’història, de la mà del seu grup de treball “Escola de la Mirada Conscient” organitza les que seran les seues VIII Jornades d’Educació Infantil: First Dates amb les Situacions d’Aprenentatge.

El grup de treball va organitzar les primeres jornades a Teulada, l’any 2005. Després van ser a Oliva, a Gandia, a Benissa un parell de vegades, a València, i a Dénia. En aquesta ocasió tornem a la Safor, a Ròtova, que ens acollirà en aquestes huitenes jornades.

Les jornades que organitza aquest grup sempre s’han caracteritzat per oferir visions molt capdavanteres del món de l’educació infantil, i en un parell d’ocasions (Benissa i València) han tingut un abast internacional.

A les darreres jornades, l’1 de juliol de 2022 a Dénia, es va presentar en primícia un esborrany del nou decret d’organització i currículum d’educació infantil, amb la presència de persones que havien participat en la seua redacció.

Passat un curs des de la publicació del decret, tornem a convocar unes jornades per continuar amb la reflexió sobre el mateix, per aprofundir en el seu tarannà, i compartir amb el públic assistent la nostra visió sobre les Situacions d’Aprenentatge, peça clau d’un nou model que implica canviar profundament la visió sobre l’educació, passant de mirar els objectius, a mirar els processos d’ensenyament i aprenentatge.

És un model de jornades molt participatiu, en el que el públic assistent participara de les reflexions, i aprendrà una forma fàcil de poder programar les situacions d’aprenentatge.

És dura a terme a la nau Multiús de Ròtova, el 4 de juliol, al matí.

Articles relacionats