Rosana Segui Sanmateu, l’Alcaldessa de Guardamar, renuncia al seu càrrec per ser la Directora General de Comerç

Aquesta vesprada s’ha convocat plenari extraordinari de l’Ajuntament de Guardamar a on l’actual alcaldessa presentarà la renúncia per a ser la nova Directora General de Comerç. A partir d’eixe moment es posarà en marxa el període per substituir-la.

El primer serà l’acreditació de nou concejal de José Baró, el següent de la llista de Gent de Guardamar-Compromís. Mentrestant ja s’ha convocat assemblea de Gent de Guardamar per tal de proposar la candidata a l’alcaldia. A falta de l’assemblea tot fa pensar que serà Anabel Ferrer Fuster, l’actual tinent d’Alcaldessa, la que serà la candidata que deurà ser ratificada en un nou ple d’investidura.

Rosana Segui, està fent una carrera meteòrica, després d’un poc més de dos anys com alcaldessa de Guardamar i d’haver aconseguit, en les darreres eleccions municipals, una folgada majoria absoluta, ha obtingut la confiança per exercir el càrrec de Directora General de Comerç. En aquesta direcció general, Rosana podrà demostrar els seus dots de negociadora, temes com el dels horaris comercials, dies d’obertura especial, grans superfícies, xicotet comerç, etc., amb la posada en marxa de polítiques renovadores en aquesta àrea.

Et Pot Interessar