23.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Rosa Sansaloni va obtindre una medalla d’or amb el braç trencat als Campionats d’Espanya de Ciclisme en Pista

La ciclista de Tavernes de Valldigna, Rosa Sansaloni, romandrà un mes en el dic sec després de caure en els passats campionats d’Espanya de pista i trencar-se el radi del braç.

La vallera va caure justament abans d’iniciar la prova d’escratx, però malgrat tindre el radi trencat, va realitzar la prova que constava de 10 quilòmetres i on va aconseguir el quart or d’aquest nacional paralímpic.

Rosa Sansaloni ha assenyalat que “abans de córrer aquesta prova em va dir el metge que era una distensió al braç, per la qual cosa em va posar esprai i em va embenar la part afectada. Vaig córrer amb bastants molèsties, però la força de voluntat m’emporte fins al final”.

L’endemà de la prova sentia encara més dolor i es va traslladar a l’Hospital de Gandia on li va fer unes radiografies i es va observar el trencament del radi del braç amb el qual va ser enguixada íntegrament.

Novament, la veterana ciclista de Tavernes va declarar que encara no ha rebut cap felicitació de les autoritats municipals per la seua participació en el Campionat d’Espanya de Ciclisme en Pista i els 5 ors obtinguts.

Articles relacionats