22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Rosa Sansaloni rep per sorpresa un càlid homenatge a Tavernes de la Valldigna

– L’ajuntament de Tavernes de la Valldigna aprofita l’eixida de l’etapa de la Setmana Ciclista per ressaltar la figura esportiva de la vallera, Rosa Sansaloni

Càlid homenatge a la primera dona que va batre el rècord de l’hora a Espanya, la vallera, Rosa Sansaloni, en l’eixida de l’última etapa de la Setmana Ciclista Valenciana de Dones entre Tavernes i Gandia.

IMG 20230219 WA0005

A la fi el consistori local va tindre un bon detall amb Rosa Sansaloni en una carrera on es trobaven les millors ciclistes del món. La veterana corredora que ja té des d’aquest mateix any la llicència federativa per la llarga malaltia que pateix es trobava molt emocionada per aquest reconeixement en un moment tan bonic com aquest.

IMG 20230219 WA0002

“Ha sigut tota una sorpresa per a mi, no m’havien dit res i quan he sentit el meu nom perquè pujara al podi m’he emocionat moltíssim. M’ha agradat moltíssim estar amb les millors del món, una meta que vaig buscar durant la meua carrera esportiva, però que va ser impossible en aquella època per un esport dominat pels homes”.

Articles relacionats