24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Rosa Sansaloni mostra la seua mestria en la Copa d’Europea de Paraciclisme

La ciclista de Tavernes de la Valldigna Rosa Sansaloni obté la segona posició en la Copa Europea de Paraciclisme en la categoria WC5 disputada aquest passat cap de setmana en Xàtiva i València.

Rosa Sansaloni Xativa

Sansaloni obtindria el segon lloc en la prova en línia després de la victòria de l’argentina Belén González, una jove que tan sols té 30 anys als 60 que té la vallera. En la jornada del diumenge, els organitzadors van realitzar un gran desplegament en la Marina Real de València i la corredora del Club Ciclista La Valldigna finalitza tercera en la prova de contrarellotge individual a 3’30 minuts de González.

Després de la suma de les dues proves Rosa Sansaloni aconseguia el segon lloc a 11 minuts de la guanyadora i proclamar-se campiona autonòmica de les dues modalitats. La prova Paralímpica va comptar amb els millors especialistes espanyols i molts europeus on hi havia diversos campions del món.

MESTRE ACABA QUART

Xavi Mestre va obtindrevel quart lloc empatat a punts amb el tercer classificat en la primera edició del challenge d’Alacant Interior que va tindre lloc aquest passat cap de setmana a Castalla i Alcoi respectivament.

El ciclista de Beniarjó va estar a un sospir de pujar al podi en la jornada final on acaba quart en un esprint que va ser per a Mingo de l’equip Retirem Amiant.

Una prova on que tan sols va poder acabar Mestre i Jorge Flores que va aconseguir el lloc 47 mentre que la resta de l’escamot de la Safor no va poder acabar la volta.

Articles relacionats