24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Rosa Lara, atleta del Club d’Atletisme Gandia, obté el bronze en el Campionat d’Espanya d’Ultra Trail

 

 

L’atleta de l’equip de Trail del C.A. Gandia Alpesa, Rosa Lara, va pujar al tercer calaix del podi en el Campionat d’Espanya d’Ultra Trail disputat a l’illa de la Palma. La prova es va disputar dissabte passat en la localitat del Pas, amb una distància de 67 km i 3900+ i amb la presència de les millors atletes espanyoles de Trail com Azahara Garcia i Gema Arenas, que finalment van ocupar la primera i segona posició de la general. Amb aquest gran resultat, l’atleta blava, entrenada pel responsable del grup de Trail del conjunt gandià, Arcadi Margarit, va tindre un gran debut en tot un campionat d’Espanya i es perfila com a candidata a formar part de l’equip espanyol per al pròxim mundial de Trail que se celebrarà en Innsbruck (Àustria) en el mes de juny.

Recordem que Rosa Lara, ja va estar fregant el podi en el passat campionat d’Espanya de Trail distancia marató, aconseguint una quarta posició i que amb aquesta medalla de bronze mostra el gran salt de qualitat de l’atleta de Gata de Gorgos en aquesta temporada 2023.

L’equip de Trail del Club Atletisme Gandia Alpesa té una nova cita aquest cap de setmana amb la disputa del Campionat d’Espanya de Trail curt a Lloret de Mar. Fins allí es desplaçaran fins a 6 atletes blaves al costat del responsable de l’equip Arcadi Margarit.

Articles relacionats