20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Un detingut per robar maquinària d’una explotació agrícola de Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força d’un tractor i un retrovato valorats en uns 3.500 euros d’una explotació agrícola.
Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que s’havia produït el robatori d’un tractor i un retrovato en una explotació agrícola de Gandia.
Els agents van esbrinar que a la finca, tancada, s’havia accedit fracturant els cadenats de les portes d’accés per a, a continuació, apoderar-se d’un tractor de la marca Ebro valorat en 2.500 euros i un retrovato valorat en 1.000 euros. La maquinària robada la tenien en l’explotació a manera de prova, ja que era propietat d’un taller de Xeresa, detalla la Policia en un comunicat.
Durant les perquisicions, els investigadors van determinar que l’autor havia de tenir certs coneixements sobre la mecànica dels tractors ja que per a la seua arrencada calia activar una palanca de descompressió que es trobava sota el capó. Així mateix, van descobrir la possible localització del tractor per marques trobades de les rodadures de rodes de tractor en els voltants de l’explotació.
En la mateixa línia, els policies van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser citat va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. El tractor i el retrovato va ser localitzat i recuperat en un camí rural de Gandia.
El detingut, un home de nacionalitat espanyola sense antecedents policials, va ser posat en llibertat després de prestar declaració no sense abans ser advertit de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit per a açò.

Articles relacionats