21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

La Policia deté dos homes mentre tractaven de forçar la porta d’un bar a Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut en la matinada d’aquest divendres a Gandia a dos homes de 24 i 45 anys com a presumptes autors d’un robatori amb força en un vehicle i en un bar.

En el moment de la detenció portaven eines, entre les quals trepants i serres elèctriques que van sostraure prèviment de l’interior d’un camió proper i van utilitzar per a forçar l’establiment, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció van observar en un bar de Gandia a dos homes manipulant la cadena d’accés al mateix, i que en detectar la presència policial van fugir.

A escassos metres els policies van interceptar als sospitosos amb es eines amb les quals tractaven de forçar l’establiment.

Els policies van realitzar una inspecció pels comerços i vehicles de la zona per a esbrinar si hi haguera algun més, localitzant en els voltants un camió amb la finestreta del copilot forçada, la porta oberta i l’interior regirat.

Després de les perquisicions, la Policia ha determinat que les eines que estaven utilitzant per al robatori del bar, havien sigut sostretes de l’interior del camió.

Per tot açò, els sospitosos -d’origen polonés i espanyol, respectivament, i amb antecedents policials- van ser detinguts com a presumptes autors d’un robatori amb força, després del que han passat a disposició judicial.

Articles relacionats