17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Robatori amb violència en un establiment comercial

• La Policia Nacional deté a un home per atracar en un establiment comercial

• Va emmanillar al dependent i va sostraure 1000 euros en efectiu i nombrosos efectes per valor de 6000 euros

• L’arrestat havia eixit de presó el mes de maig passat

La Policia Nacional ha detingut a Gandia a un home de 33 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència, després, pel que sembla, de robar en un establiment, agredir i emmanillar al dependent.

Els fets van ocórrer sobre les huit i mitja de la vesprada, quan els agents que es trobaven realitzant labors de prevenció de la seguretat ciutadana van ser comissionats per la Sala de 091 perquè acudiren a un establiment de Gandia on s’havia produït un robatori.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que moments abans un home amb la cara parcialment tapada per una bufanda hauria irromput de manera violenta, propinant una forta puntada a l’expositor, alhora que li cridava al dependent que anava a atracar-li, que li donara tots els diners, quedant-se aquest paralitzat.

Aprofitant el sospitós per a colar-se després de l’aparador i propinar-li una forta espenta, obligant-lo a donar-li la recaptació i agafant nombrosos efectes, moment que la víctima va aprofitar per a intentar fer-li front, rebent una puntada en el genoll que li va fer caure a terra, després de la qual cosa el sospitós el va obligar a entrar en la rebotiga on li va llevar el telèfon mòbil i el va emmanillar perquè no poguera demanar auxili.

Com que no es trobava l’autor dels fets en el lloc a l’arribada dels agents, aquests van recaptar tota la informació pertinent, el que els ha permés finalment localitzar en pocs dies al sospitós, el qual havia eixit de presó el mes de maig passat, sent detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

L’arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats